XIV Trobada Estatal de Solidaritat amb Cuba: Bilbao, 9 a l’11 de juny de 2017

“Solidaritat amb Cuba: mitjans de comunicació i xarxes socials”
Bilbao, 9 a l’11 de juny de 2017
50 aniversari de l’assassinat del CheGuevara. Fidel, presente.
10 anys de Cubainformación TV
Sala Bilborock (Muelle La Merced, 1. 48003 Bilbao)
Organitza: Euskadi-Cuba

Bilbao acollirà, els dies 9, 10 i 11 de juny de 2017, la XIV Trobada de Solidaritat amb Cuba de l’Estat espanyol, organitzada per l’associació Euskadi-Cuba, sota el lema “Solidaritat amb Cuba: mitjans de comunicació i xarxes socials”.

Aquesta XIV Trobada, que reunirà a organitzacions i persones solidàries amb la Revolució cubana, tindrà com a temàtica central el treball de mitjans de comunicació del Moviment de Solidaritat amb Cuba (MSC), per combatre tant la manipulació mediàtica contra l’Illa, com el silenci informatiu impost al MSC.

Aquesta Trobada vol ser essencialment participativa. Es debatrà i aprovarà el “Pla de Mitjans de comunicació del MSC”, la proposta inicial del qual –fruit d’un procés de discussió de 9 associacions durant l’any 2016- serà enviat als col·lectius i persones inscrites mesos abans de la Trobada.

Aquest Pla de Mitjans i la resta d’acords serviran per millorar la coordinació i incidència del treball de solidaritat amb Cuba, en el marc històric decisiu que viu l’Illa, inserta en un procés de transformació del seu model socialista i en un complex moment de les relacions internacionals.

En aquesta XIV Trobada, el Moviment de Solidaritat donarà un nou Sí per Cuba, recolzant la seva agenda de reclamacions històriques a EUA: l’abolició definitiva del bloqueig econòmic, financer i comercial i la indemnització pels seus danys humans i materials, la devolució del territori il·legalment ocupat a Guantánamo, i el cessament del finançament milionari dels programes d’ingerència, guerra mediàtica i desestabilització política a la Illa.

Aquesta XIV Trobada, a més, homenatjarà al Che Guevara en complir-se 50 anys del seu assassinat, i celebrarà els 10 anys de la creació de Cubainformación TV, plataforma audiovisual digital del Moviment de Solidaritat.

T’animem a que participis! Fidel, presente.

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Causas justas, Cubainformación TV, Encuentro Estatal de Solidaridad con Cuba, España. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s